marek42 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 mam problemy z cd-rom jest prawie nowy creatiwe i ni jest w stanie oddczytać pewnych płyt miałem wcześniej inny i robił to samo wiesza sie kręci płyta bez końca płyty nie są uszkodzone sprawdzałem nie znam sie za bardzo na tym moze ktoś podpowie co mam zrobić. odchaczałem opcje UDMA nic zadnej zmiany. pozdrawiam win98 250ram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek42 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 widzę że temat jest albo bardzo trudny albo zbyt naiwny skoro nikt nie napisał do tej pory ani ani słowa ale dla mnie jest to problem!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 jakich płyt nie chce odczytać ? jaki dokładnie to cd-rom ? jak to jest creative 36 to nic dziwnego, one nie czytaja prawie nic, a jeżeli to jest 52x to cóż, powiem tyle: cdromy creativa to najgorszy badziew jaki można sobie tylko wyobrazić, już lepsze są LG i jakieś nołnejmy od tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...