Gość drizit Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Witam. Chciałbym wymienić moją zasilkę (jak w temacie). W sumie nic mi jeszcze nie spaliła. Ale czasami mnie wnerwia (np. po prostu nie odpala się komp, albo buczy przy wysokiej temp i 12V dochodzące do 13V :(. Zastanawiałem się nad jakimiś nowymi zasilaczami markowymi. Sądze ze starczy mi 350W, komp jak w sigu - nie kręcony. Prosiłbym was o pomoc w wyborze. ps. budżet nie za wielki - do 150zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 (edytowane) Delta DPS-350AB i wszystko jasne :) Na allegro za 45zł są. Miałem do zapasowego zestawu i sobie chwalę, tez Venice i ati X600Pro. Na forum wiem, że Mookie tez go posiada. Widzę, ze w Asrocku masz wtyk 20pin, ale z boku niczego nie ma wiec 4 piny z wtyczki 24pinowej będą sterczały obok gniazda. Edytowane 22 Maja 2007 przez svende Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość drizit Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Hey, dzięki za wypowiedź. Co do wtyku 4Pin to niestety jest potrzebny. Bez niego komp nie startuje (a przynajmniej a tym Fortronie tak jest, moze na innym nie będzie trzeba...). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...