deek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Witam Mam pytanie czy everest pokazuje wogóle wiarygodne temp proca ??Bo miałem niedawno core temp 095 i pokazaywał temp z kosmosu tzn w obciazeniu 75 stopni .I teraz pytanko sa takie 2 zakładki w tym everescie temp rdzenia nr1 i temp rdzenia nr 2 obydwa mam na 56 w obciazeniu ale jest jeszcze takie cos temp procesora i pokazuje 63 .Czym mam sie sugerowac temp rdzeni czy tym włąsnie TEMP PROCESORA. Tak spytam jakie mam ustawic fsbdram ratio teraz mam 2:3 ram pracuje na 800mhz a fsb to 1080mhz. pozdrawiam dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Everest jest niewiarygodny jesli chodzi o tem. podzespolow. Lepiej skorzystaj z programiku dolaczonego do plyty glownej. Albo tutaj sobie cos wyszukaj :-P : http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_cpu.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...