Nessay Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Witam. Mam następujący problem... Mam płyte Jet Way 866AS Ultra Raid. (2 miesięczna) Procesor Athlon Xp 1.6+ I mam taki problem: Pod win 98 Programy do monitorowania temperatury pracują prawidłowo tz: podają temperature procesora prawidłowo. A w Win Xp programy nie podają poprawnie temperatury tz: Podczas włączenia komputera temperatura ma 38 stopni i w tym programie ta temperatura jest pokazywana non stop a w 98 chodzi normalnie wszystko... Oco w tym chodzi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Witam. jaki program?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Właśnie jaki program??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...