Maks! Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Witam, Znajomy planuję wsadzić tbreda 2400+(zamiast 1.7+) do tego epoxa, tylko mam dylemat bo nie wiem czy ruszy. Szukałem na stronie producenta, ale nic konkretnego nie znalazłem, wg strony płyta obsługuje Athlony xp do 1800+ i to nie wiadomo czy palomino czy tbredy... płyta niby obsługuje maks fsb bus do 266mhz, więc płyta chyba powinna działać z tym prockiem Montował ktoś tbred razem z via kt266a? z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 KT266a czyli pełna obsługa FSB 266MHz. Tbred bez problemu zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari0o Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Może być niepoprawnie wykrywany przez bios ale powinien chodzić. Dla pewności zrób uaktualnienie biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 odpalałem na tej płytce tbreda 2000+, no problem,,, więc i tu problemów nie przewidujemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...