mondo Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ZM80A-HP w sklepach internetowych nie ma.. pisza ze bedzie w polowie marca.. na allegro tez nie lepiej Moze we wroclawiu w jakims sklepie sie dostanie? Chociaz Zalmany widzialem tylko a Adaxie,ale na procki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 A co to twoim zdaniem za miasto w-w? Jesli wawa to discotech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Przepraszam bardzo ale Discotech to jest dla mnie nieporozumienie. Dwa zamówienia przez internet , dwa razy zero odzewu. Mocna ta firma jeżeli może sobie pozwolić na olewanie klientów , ale coż ich sprawa. Zalmana kupiłem na Allegro od gościa o xywie Jonny44. Bardzo porządna firma !! Sam mi podrzucił w Warszawie. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondo Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 nom z discotecha bralem zalmana F1 ,zamowienie poszlo 10stycznia.. i do dzis nie ma.Ostatnio na zapytanie coz tym wiatraczkiem dostalem mail ze byly opoznienia ze juz idzie.. no ale po co wczesniej napisali ze juz wysyłają... no i dodzwonic sie nie udalo ech w-w to wrocław w-wa to wawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ZM80A-HP w sklepach internetowych nie ma.. pisza ze bedzie w polowie marca.. na allegro tez nie lepiej Moze we wroclawiu w jakims sklepie sie dostanie? Chociaz Zalmany widzialem tylko a Adaxie,ale na procki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 www.4max.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARER Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Szukaj na ALLEGRO użytkownika JOHNY44 :D .........perfekcjonista w dziedzinie o/c ma właśnie te ZALMANY . :D .Brałem u niego ostatnio dwie sztuki .........towar perfecto i w ciągu 24 godzin w domu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 DiscoTECH - sprowadzają Zalmany do kraju, może teraz ktoś jeszcze to robi ale tego nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondo Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 w discotechu wzialem f1 zalmana.. i juz 20 dni czekam mimo ze juz 2 razy wysylali... ech na razie zamowilem zalmana w sklepiku netowym z gdanska www.uno.pl jak nie przyjdzie zajrze do johnego.. nawet juz mailowalem do niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...