Xavi Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Szukałem na google i nigdzie nie mogę znaleźć sklepu sprzedającego najnowszą - legalną wersję Swiff Chart. Nie bawi mnie zabawa w pirata. I jeżeli nie wiecie gdzie dokładnie to może znacie orientacyjną cenę tego? Jak zły dział to przepraszam, przenieście. Uprzedzam że byłem na stronie producenta, ale szukam polskiego sklepu. Edytowane 27 Maja 2007 przez Xavi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Nie kupisz tego w PL raczej, kupując na stronie producenta, dostaniesz program mailem, a za dodatkową opłatą 30pln + wysyłka do Polski na płycie CD. Cena wersji standard to około 700pln (w cenie 22% VAT), ale warto :) ... a za wersje pro jedyne 1400pln Edytowane 28 Maja 2007 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Hmm, jak przeliczyłem ich cenę na złotówki na money.pl czy tam bankier.pl to wyszło ok 422zł - oni podają na WWW stronę bez podatku? Jak bez to jaki tam za wielką wodą podatek na oprogramowanie jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 zrzut ze strony producenta: wersja standard podatek płacisz PL 22% VAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...