Zawi Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 poszukuje lapka za około 3,5k zł oczywiście może być z hakiem, ale nie więcej niż 4k i to jest bardzo stanowcza granica.... wiem że takich tematów jest na pęczki ale tam przewijają się ciągle lapki z matrycami panoramicznymi wxga i ich pochodne... ja natomiast nie lubię pracować na takim wyświetlaczu.. więc szukam lapka z matrycą typu xga, sxga i ich pochodne - ponadto chciał bym żeby miała ona jakąś znośna grafikę... i tak przeglądam te lapki i przeglądam, i za wiele dla siebie nie widzę - bo jak jakiś fajny to zaraz za drogi :| na razie wytypowałem sobie: HP nx6325 EY349EA + do tego od razu wymienił bym ramik na kostkę 1GB albo nawet od razu wsadził bym 2GB... ale szczerze powiedziawszy wolał bym mieć w tym lapku jeszcze mocniejszą grafę - kosztem np procka.. macie może jeszcze jakieś propozycje - bo ja niestety jak laik w tej dziedzinie szukam po omacku... lapek będzie służył do wszystkiego - i raczej zbyt często przenoszony nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Przy takich wymaganiach co do formatu matrycy pozostaje Ci polowanie na używki . Edytowane 28 Maja 2007 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...