jaruczek Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Jakiś czas temu zauważyłem problem - w przerywnikach filmowych w grach dźwięk pojawiał się z opóźnieniem - najpierw coś działo się na ekranie a po średnio 2s dopiero dochodził dźwięk... miałem zainstalowane ffdshow. Niedawno sformatowałem PC, mam najnowsze(chyba) stery od karty dźwiękowej(SB 5.1 Live!), żadnych kodeków i w przerywnikach filmowych jest prawie dobrze, dźwięk dochodzi z mniejszym opóźnieniem, ale ostatnio podczas grania w Prince of Persia:Warrior Within w pewnym momencie dochodził o wiele za szybko ... wiecie czym to może być spowodowane? :mur: A do tego czasem w ogóle nie ma dźwięku ... po prostu cisza jest Edytowane 28 Maja 2007 przez jaruczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Dzisiaj nastąpiła kolejna dziwna sytuacja - podczas włączania Return to Castle Wolfenstein podczas intra przez jakiś czas było ok, a potem dźwięk zaczął się zniekształcać aż znikł i była cisza ... dziwne takie rzeczy dzieją się tylko w grach (podczas słuchania muzyki jest OK ... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruczek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zadnych pomyslow? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...