Zulik Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 (podlaczona przez USB) kupilem ta mycha za okolo 250 zl a ona nie chce dzialac na podkladce z komputronika ! czy to moze wina tego ze podkladka nie jest jednolita ?? podkladka jest czarna a na srodku nie zaduza tak mniej wiecej 4cm na 4cm fotka naszej planety i wydaje mi sie ze wlasnie na tej planecie sie wy***** :( Jak jezdze po stole ktory jest jednolity to wszystko jest ok ! No prawie wpszystko jak naprzykladk chytam boczny pasek od okna w przegladarce i trzymam nie ruchomo to czasami strasznie szybko zaczyna mi drgac w sposob widoczyn kursor, poradzcie prosze co mam zrobic ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A na innych powierzchniach działa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A na innych powierzchniach działa ? czytaj dokladnie! a moj logitech dziala na akzdej powierzchni :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drazek Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 niestety reklamuj mysz optyczna powinna pracowac na kazdej powierzchni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 nie dobrze nie dobrze :( jutro ją zanosze do serwisu - zobaczymy co madrzy Panowie powiedzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...