Star Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 otoz mialem pewna sytuacje,odebralem z serwisu dysk,sprawdzony na wszelkie sposoby,byl ogolnie mowiac stan dobry.Dysk dzialal jak nalezy tylko tzrebaby zrobic format aby juz wszystko do najlepszego porzadku wrocilo.Dysk w pelni sprawny.Oczywiscie taki byl,sam go w domu podlaczylem uruchomilem kompa wyskoczylo info "boot and select proper boot device insert boot media in selected boot device and press a key" oczywiscie domyslilem sie po "boot Media" ze chodzilo o winde.oK DVD wlozylem,dysk czysty,gotowy do instalacji ale cos mnie podkusilo zeby wybrac opcjie "Aby naprawic istniejaca instalacje systemu Windows XP przy uzyciu konsoli odzyskiwania,nacisnij klawisz R".No i poszlo.jestem w konsoli ,ale postanowilem z niej wyjsc,pisze exit.Od tamtego czasu jakos czarno na ekranie jak tylko podlaczam ten dysk.Dysk pracuje,slychac jak sie kreci,cicho buczy,drży.Ale jak tylko BIOS przeleci to pozniej jzu tylko czarny ekran i wlasnei nei wiem co teraz zrobic,co sie stalo jak temu zaradzic. thx in advance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...