Kml Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 słuchajcie mam problem: siedząc na necie po jakimś czasie psuje mi sie połączenie tz. albo wyskakuje mi komunikat "brak połączenia ze zdalnym serwerem" lub "nie można odnaleść zdalnego serwera" albo np: nie ładują się zdjęcia tylko sam text na stronkach albo po prostu nigdzie nie moge sie dostać ALE po ponownym uruchomieniu kompa wszystko jest ok i teraz niewiem czego to jest przyczyna. Używam dwuch przeglądarek IE i opery ale niewiem czy to ma jakiś związek. A to jest denerwujące bo co jakiś cza musze restartować kompa :x i co o tym myślicie ?? ha ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 też tak miałem, w win98 po przestawieniu czegośtam na ruterze zaczęły dziać się dziwne rzeczy... pod win2k nie miałem takich problemów... a w przypadku 98 pomogło to co zawsze - format :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 no nie bo miałem tak już przed formatem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 mi sie wydaje ze to cos tepsa wariuje :? ja tez uzywam IE i opery i umnie jest tak ze jak mi sie strona niezaladuje to po ponownym jej uruchomieniu dziala bez zadnych problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...