Saitek22 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Mam problem z internetem od astera. Problem tkwi w tym że nie mogę praktycznie przeglądać stron internetowych. Natomiast gdy coś sie ściąga to leci full łączem. Przeinstalowałem system po formatowałem dyski przeszukałem wszystko jeszcze spybotami i antywirami. Mam publiczne IP i nie posiadam firewalla. Nie wiem co to może być :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Mam problem z internetem od astera. Problem tkwi w tym że nie mogę praktycznie przeglądać stron internetowych. Natomiast gdy coś sie ściąga to leci full łączem. Przeinstalowałem system po formatowałem dyski przeszukałem wszystko jeszcze spybotami i antywirami. Mam publiczne IP i nie posiadam firewalla. Nie wiem co to może być :( :lol: brawo :lol: strony ci wogole nie chodza? Edytowane 30 Maja 2007 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Można to tak powiedzieć bo na 20 odświeżeń raz sie wczyta. Używam firefoxa ale i na IE jest tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...