Tomek.czwa Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Witam! Zamawiam neo 6mbps i nie wiem jaki modem wybrać proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Pomoże ktoś?? Zamówiłem speedtouch 330 ale nie wiem czy wystarczy do neo 6mbps. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 A jakie ma znaczenie modem :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Słyszałem że niektóre nie radzą sobie z 6mbps i czasami się zawieszają. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Tomek.czwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...