Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 mam pewien problem, musze akutalizowac bios swojej karty, ale mam wybór albo w windowsie (tylko do nv chyba nie ma żadnego flashera windowsowego) albo nie wiem jak ianczej :D, słyszalem kiedyś, że można za pomoca pendrive, więc i z mp3 powinno sie udać, bedzie działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Nie wiem, ale przyłączam się do pytania, bo FDD mi nie chodzi, a bez problemu mógłbym biosa nagrać na mój niedawno zakupiony pendrive. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wapniaczek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jeżeli pen-a Oczytuje Ci DOS to możesz spróbować. Lepiej uważać i mieć dodatkowe źródło zasilania bo jak prąd wyłączą to będzie kicha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...