fa2m Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam, Chciałbym sie was poradzic który z wymienionych monitorów doradzalibyscie. 1 - Acer 2216 WSD - nie jestem przekonany do tej marki ale ma złącze DVI (chyba jedyny z wymienionych), lapki dobre robi wiec może i monitory.... 2 - Benq FP222Wa - poprzednicy zachwycali, czy ten też sie okaże sukcesem ? .... 3 - Belinea 2225 S1 W - niemiecka precyzja ;) Jak widzicie chciałbym coś większego tj 22 cale w niskiej cenie (ok 1000zł). Wiadomo że za te pieniądze nie kupi się niczego nadzwyczajnego ale chciałbym aby zakup był jak najlepiej trafiony. Myślałem też o Benq FP93GP ze względu na matryce ale wielkość.... nie robi już takiego wrażenia. :) Co radzicie? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SU8Z3R0 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Jest temat o 22" kazdy ci tak napisze. W praktyce tylko to, bo jak zakladasz nowy temat to i tak ci nikt nic nie doradzi (sam cos o tym wiem) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...