Skocz do zawartości
s3bx

Patriot Ddr2 2gb 800 Vs. Geil 2gb Ddr2 800

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przymierzam sie do zakupu kosci 800mhz~ tylko nie wiem jakie kosci wybrac;) Co mysliscie o Patriocie a Geilu? Ktore leprze do o/c? Ktore wydajniejsze? Macie leprze propozycje? Piszcie! Pamieci moga byc do 285zl~

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz Kingstony Value PC5300... na kościach Mosel'a

Teraz mam kingi i calkiem ladnie sie kreca lecz chcialbym cos z 800Mhz..:) Pamieci maja byc ok do konfigu w sygnaturze;p Edytowane przez seb_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz napisać jakie wyniki uzyskują te pamiątki?

koło 500 5-5-5-15 2,1v i 500 4-4-4-12 2,4v

I jak poznać, że są na Moselach? Po prostu jest to napisane na kościach, czy trzeba jakieś dedektywistyczne metody stosować?

Na kościach jest takie logo Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, żeby nie zaśmiecać forum, to podłącze się z jeszcze jednym pytaniem:

Właściwie, to planuje większą ilość ramu niż 2GB. I rozważam 3 opcje:

1) 4x1GB

2) 3x1GB

3) 2x1GB + 2x512MB

Wszystko pod kontrolą 32-Bitowego XP (nie planuje w najbliższym czasie przesiadki na 64bity, ale w przyszłości - za rok, półtora - kto wie...)

I teraz tak:

Jeśli problemy wynikające z 1) opcji związane są tylko z tym, że część ramu (jak duża?) nie będzie widoczna, ale poza tym wszystko będzie działać ok, to raczej jestem za tą opcją.

Jeśli lepiej mieć 3GB, wtedy zostają 2 pozostałe opcje, a różnica między nimi to brak duala w drugim przypadku (czy to będzie miałojakiekolwiek znaczenie w grach - jakoś nie wygooglowałem odpowiedniego tekstu).

Prosze o radę, która opcja będzie najlepsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...