Avatar25 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Panowie jakie napiecia wytrzymuje Microny D9 ? Mam pamiatki Team Extereem i wieje na nie wiatrak 120 mm ;) Ile max bezpieczne moge ustawic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 radze nie przekraczas 2,3v , ja mialem 2,4v i ubilem jedna kostke, ale na szczescie sama sie naprawiła... ale styki (3piny wypalone) ale dziala bez zarzutu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avatar25 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 radze nie przekraczas 2,3v , ja mialem 2,4v i ubilem jedna kostke, ale na szczescie sama sie naprawiła... ale styki (3piny wypalone) ale dziala bez zarzutu... Hmm tylko na 2,3 pamiatki brykaja ? Dziwne ale dzieki za info :) radze nie przekraczas 2,3v , ja mialem 2,4v i ubilem jedna kostke, ale na szczescie sama sie naprawiła... ale styki (3piny wypalone) ale dziala bez zarzutu... Hmm tylko na 2,3 pamiatki brykaja ? Dziwne ale dzieki za info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 radze nie przekraczas 2,3v , ja mialem 2,4v i ubilem jedna kostke, ale na szczescie sama sie naprawiła... ale styki (3piny wypalone) ale dziala bez zarzutu...Kwestia EVGA zapewne przekroczyles 2.4 i dlatego kostka "padla" IMHO mozna spokojnie dawac 2.4V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 U mnie D9GMH przy dobrym chłodzeniu do 2.6 V spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...