Skocz do zawartości
Kamkrzyk

Ecs P6vxat I Piii-s

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra, rozumiem, oddaje honor :). Myślę że bardziej powinieneś się przejmować chipsetem, jak chipset obsługuje to i mobo obsłuży.

EDIT:

Aczkolwiek skoro jeszcze nie masz tego Pentaka (tak wnioskuję, bo zapewne już byś go sprawdził) to szczerze wątpię czy taki zakup się w ogóle opłaca. Za podobną kasę miałbyś coś chociaz na 754, wiem że nie HighEnd ale zostawi PIII daleko z tyłu.

Edytowane przez -=Qroń=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Via apollo pro133T jest własnie pod tualatina więc powinno być ok. A co do przesiadki na 754 to rozważam taką rewolucje. Na chwile obecna nie wiem jeszcze co będzie dalej. Robie na razie "rozpoznanie wstępne".

Cena pIII-s w ciagu ponad miesiaca spadła o ~40zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Via apollo pro133T jest własnie pod tualatina więc powinno być ok.

Otóż to, właśnie o to mi chodziło. :)

A co do przesiadki na 754 to rozważam taką rewolucje. Na chwile obecna nie wiem jeszcze co będzie dalej. Robie na razie "rozpoznanie wstępne".

Cena pIII-s w ciagu ponad miesiaca spadła o ~40zł.

Co do cen to wiem ze pospadały i to zdrowo, co nie zmienia faktu że jak się człowiek postara to można zdobyć proca i mobo za cenę takiego PIII-S 1400Mhz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z tobą ale myślałem raczej o pIII-s 1266. Można go kupić za niecałe 90zł. Mam nadzieje, że cena jeszcze troszke pójdzie w dół.

Kupno pentiuma 1,4 za 180zł to przesada. Za te pieniądze można kupić przyzwoitego procka i płytę.

Spotkałem się także z opinią, że pIII-s 1,4 jest niestabilny z powodu wysokiego taktowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...