bartek1488 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Chyba do dobrego działu trafiłem z tematem. Jeśli nie to sorry ale........ Kumpela kupiła kompa i po sprawdzeniu dysku speedfanem okazało się ze s.m.a.r.t wykazuje pasek fitness na jakieś +/- 40 % a performance (heh) zaledwie jedna kreska !!!! na opisach się za bardzo nie znam ale wywala jeszcze jakiś error. jak myslicie czy wierzyć w odczyt s.m.a.r.t -a czy zasuwać z twardym do sklepu ???????????? dysk podobno nówka więc jak to jest ???? jeśli ktoś by chciał mi pomóc to moge przesłac screena. a dysk to seagate IV 40 gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Nieprzejmuj się, all baracudy tak mają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Nieprzejmuj się, all baracudy tak mają :) Chyba sie mylisz :? Wiekszosc ma : fitness = 43% , performance 100% (tez tak mam) byl juz o tym topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Nieprzejmuj się, all baracudy tak mają :) Chyba sie mylisz :? Wiekszosc ma : fitness = 43% , performance 100% (tez tak mam) byl juz o tym topic. Popieram reed'a. Zciągnij ze strony seagate program seetool (czy jakoś tak) i potestuj. Jeżeli nie wywali Ci żadnych błędów to tak zostaw, jeżeli pokaże błędy to z wydrukiem do reklamacji i dostaniesz nówkę od ręki (sprawdzone kilkukrotnie). Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Nieprzejmuj się, all baracudy tak mają :) Chyba sie mylisz :? Wiekszosc ma : fitness = 43% , performance 100% (tez tak mam) byl juz o tym topic. ehh fakt, nie zauważyłem performance :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1488 Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 Oki troche pomoglo z tym programikiem do Seagate'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...