Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Witam all. Otóż mam problem z posiadaniem gadu-gadu na telefonie... mam telefon LG KU-311 z play'a i nie mam bladego pojęcia jak zainstalować w nim program podobny do Gadu-Gadu bądź samo GGMobile... Próbowałem zainstalować JaduGadu i mam jakieś problemy z połączeniem... ok, odpuściłem sobie JG i chciałem wysłać sms'a aktywacyjnego do GG, aby pobrać i zainstalować sobie ggmobile, ale nie mogę tego zrobić (nie mogę wysłać smsów aktywacyjnych co też jest problemem) Znacie może jakiś program typu gg który działałby w play'u, na moim komie, i byłby w miarę tani? I jak można aktywować wysyłanie smsów promocyjnych w playu? (o to wysłałem zapytanie do play, ale odpowiedzi jeszcze nie dostałem -.-) Proszę o pomoc i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Nie mam playa , ale sprawdź Paple i Bombusa , posiadam oba są świetne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 www.gochat.pl - bardzo dobry komunikator na telefony, sma używałem i byłem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...