Ruido Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Wiecie może gdzie w Poznaniu można robić nadruki na koszulkach ??? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Na Św Marcinie w bramie, na przeciwko Cottonfielda-Kociaka jest zakład ksero gdzie robiłem nadruk na koszulce. Nie wiem o co Ci dokładnie chodzi, ale ja przyniosłem mu okładkę płyty, którą chciałem mieć na koszulce i facet zrobił ją w 5 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 dziek, wlasnie oto mi chodzilo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Ja znam jeszcze jedno miejsce na Sw.Marcinie gdzie takie rzeczy robia mianowicie w pasazu (nie ten pasaz obok ul. Piekary ale ten blizej zamku) W Srodku jest maly sklepik w ktorym to wlasnie robia nadruki na koszulki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...