kencioch Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Witam szukam zestawu do: Athlon 64 X2 3600+ GeForce 7900GS ze względu na akustykę w pokoju kładę duży nacisk na dB. dodam że mam w planach trochę podkręcić ten zestawik (nie będzie to jakieś extremalne OC) obecnie na starym sprzęcie posiadam dawne CPC (dwie pompki) niestety jedna (ssąca) już padła po raz drugi :| Zastanawiałem się czy nie wykorzystać pozostałości ale chyba jednak odpuszczę. czy mogli byście coś mi doradzić ? 300 zł. to max. co mogę wydać na WC :-| pozdro i wielkie dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Witam szukam zestawu do: Athlon 64 X2 3600+ GeForce 7900GS ze względu na akustykę w pokoju kładę duży nacisk na dB. dodam że mam w planach trochę podkręcić ten zestawik (nie będzie to jakieś extremalne OC) obecnie na starym sprzęcie posiadam dawne CPC (dwie pompki) niestety jedna (ssąca) już padła po raz drugi :| Zastanawiałem się czy nie wykorzystać pozostałości ale chyba jednak odpuszczę. czy mogli byście coś mi doradzić ? 300 zł. to max. co mogę wydać na WC :-| pozdro i wielkie dzięki za pomoc http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=236033&st=0 i przy okazji nie ten dział W tytule zamiast AGP to chyba GPU miałeś na myśli ? CPC wywal za okno :D Edytowane 12 Czerwca 2007 przez wegorz91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kencioch Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 :? naprawdę nie mam pojęcia jak to się stało że tu wylądował ten temat :? mój błąd zapewne no gpu, agp wiadomo ocb ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 całe WC do wymiany ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 jakie WC :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Czy aż tak ciężko zajrzeć do działu "Co kupić" ? Jest tam co najmniej kilka tematów od użytkowników, już na pierwszej stronie, dość świeżych, pytających o to samo.... 1 2 3 4 5 To tematy z pierwszej strony tego działu. Dalej zapewne jest ich jeszcze więcej. Ponadto jest temat rekomendowane części, ewentualnie galeria układów - można pooglądać jakich kto komponentów używa, czy jest z nich zadowolony itp. Nikt nie złoży zestawu za Ciebie. Poczytaj trochę, przynajmniej sam spróbuj dobrać części, gdy będziesz miał jakieś wątpliwości wtedy pytaj. Wysil się choć trochę! :wink: Co do części, to polecam używane bloki/chłodnice z allegro - dużo można zaoszczędzić. pozdrawiam Edytowane 12 Czerwca 2007 przez oskarro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...