drexet1 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam Kupiłem niedawno wiekowego już laptopa HP OmniBook 900.Laptop nie posiadał dysku,ani zasilacza.Fabrycznie laptop nie posiada CD-ROMu.Chcę kupić HDD do tego sprzęcika,a że kompletnie nie znam sie na laptopach,to chciałem was forumowiczów zapytać czy nie wiecie jaki dysk podchodzi to tego laptopa?proszę o przykładowy link do np. jakiejś aukcji allegro. Chodzi o ten sprzęcik ->LINK<- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 obstawiam że to żaden wynalazek czyli standard: dysk 2,5 cala, najlepiej 5400rpm, złącze ATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drexet1 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...