Aoi Tenshi Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Chciałbym, abyście pomogli mi w dobraniu dobrego chłodzenia do Pentium 4 3,00 Ghz HT Socket 478, mam płytę główną Abit IS7-G i z tym wiąże się mój problem. Otóż mam bardzo mało miejsca między zasilaczem, a procesorem, dlatego nie każdy cooler się tam zmieści. Chciałbym wymienić boxowego coolera, ponieważ z nim temperatura procesora przekracza w stresie 80 C i boję się, że procesor w końcu padnie. Dlatego kieruje się do was z prośbą o pomoc. :-P Z góry dziękuję za udzieloną pomoc. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 szukaj fryzjera 4 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aoi Tenshi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Korzystając z tematu chciałbym się dowiedzieć czy któryś z tych wiatraków zmieści się na mojej płycie głównej przy zasilaczu :-P Zalman CNPS 7000B-Cu Scyther Katana Gigabyte G-Power BL Gigabyte 3D Rocket II Scythe Ninja Plus Rev. B Zalman CNPS 9500 LED Z góry dziękuję za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...