martinwu Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Mam zamiar kupić jedną z tych płyt. Bardziej się skłaniam ku Epoxowi ale za to Asus ma Serial ATA. I tu pytanko czy warto dokładać 150 zł aby mieć dodtkowo SATA (Asus), coś co przynajmniej narazie nie będzie potrzebne? Warto juz teraz inwestować w SerialAta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 a masz hdd na sa?? chcesz kupic takowy??(tym bardziej ze róznice w wydajnosci są praktycznie zadne) tak wiec sam sobie odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Mam zamiar kupić jedną z tych płyt. Bardziej się skłaniam ku Epoxowi ale za to Asus ma Serial ATA. I tu pytanko czy warto dokładać 150 zł aby mieć dodtkowo SATA (Asus), coś co przynajmniej narazie nie będzie potrzebne? Warto juz teraz inwestować w SerialAta? napewno lepszym zakupem byłoby kupno ABITA NF7 lub NF7-S niż ausua ale epox rulezz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Każda wrona swój ogonek chwali ;) [czy jakoś tak :)]. Więc powiem Bierz 8RDA+ :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ABIT NF7-S też wchodzi w gre ale bardzo ciężko go dostać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ABIT NF7-S też wchodzi w gre ale bardzo ciężko go dostać :(Na pewno nie ciężej niż Epoxa ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinwu Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 znacie jakieś sklepy internetowe gdzie można dostać tego Abita? znalazłem tylko w Siriusie ale akurat jest brak :(( a Epoxa moge mieć chodźby na pojutrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vattax Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Ja bral bym Epoxa :wink: Przynajmniej to jest plytka ktora chce kupic ... mam juz drugiego Epoxa (po 8kta3) i jestem z nich bardzo zadowolony (stabilnosc i podkrecanie to glowne cechy) Polecam :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 ja tez mialem brac epoxa 8rda+ tylko nigdzie nie bylo pozatym niewiadomo kiedy by była, więc zdecydowałem się na abita jak narazie się nie zawiodłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...