Electric Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam, Męcze sie od paru dni. A wygląda to tak. Mam podłączony TV do kompa oraz ustawiony tryb wyświetlania DualView. Na monitorze sobie pracuje a na TV ogladam "tv". Teraz żeby uruchomic większość gier musze przełączyć sie na tryb pojedyńczego ekrany ( w dualView gry wywalają błedy i nie odpalają sie ). Wiec zrobiłem sobie 2 profile. Jeden z pojedyńczym ekranem a drugi z DualView dzieki czemu mogę sie prosto przełączać. Ale po juz 2-krotnym przełączeniu (czasem od razu) stery NV wieszają mi aplikację. W podglądzie zdażeń mam pełna listę "typ: Bład; żródło: nvidia_info". raport szczegółowy dla 2-ch wybranych zdażeń: Nie można znaleźć opisu dla identyfikatora zdarzenia ( 1 ) w źródle ( nview_info ). Być może komputer lokalny nie ma wymaganych informacji rejestru lub plików DLL potrzebnych do wyświetlania komunikatów z komputera zdalnego. Możesz użyć flagi /AUXSOURCE= do pobrania tego opisu; więcej informacji można znaleźć w Pomocy i obsłudze technicznej. Następujące informacje są częścią zdarzenia: NVIEW : getright: WAIT_TIMEOUT, LAST SUCCESS: (thread 0x2a4) (cmdName:getright.exe) WindowManager.cpp 3395 . Nie można znaleźć opisu dla identyfikatora zdarzenia ( 1 ) w źródle ( nview_info ). Być może komputer lokalny nie ma wymaganych informacji rejestru lub plików DLL potrzebnych do wyświetlania komunikatów z komputera zdalnego. Możesz użyć flagi /AUXSOURCE= do pobrania tego opisu; więcej informacji można znaleźć w Pomocy i obsłudze technicznej. Następujące informacje są częścią zdarzenia: NVIEW : gg: Mutex Recovery on THREAD_DETACH! - Info:PID:704, TID:5c8, Name:C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe - NView (and Mutexes) are now enabled again. . I tak do wiekszosci odpalonych programów. Pisałem do supportu ale oni to maja w d.... Moze ktoś sie spotkał z takim problemem. XP Sp2 Prof, Asus 7950GT, Asus P5B-E, Tagan 480W U15, najnowsze stery, reinstalowane 3 razy. (próbowałem na starszych i to samo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Najnowsze stery tzn jakie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electric Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Najnowsze stery tzn jakie ?? 94.24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...