Skocz do zawartości
Electric

Sterowniki Nvidia I Profile.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Męcze sie od paru dni. A wygląda to tak. Mam podłączony TV do kompa oraz ustawiony tryb wyświetlania DualView. Na monitorze sobie pracuje a na TV ogladam "tv". Teraz żeby uruchomic większość gier musze przełączyć sie na tryb pojedyńczego ekrany ( w dualView gry wywalają błedy i nie odpalają sie ). Wiec zrobiłem sobie 2 profile. Jeden z pojedyńczym ekranem a drugi z DualView dzieki czemu mogę sie prosto przełączać. Ale po juz 2-krotnym przełączeniu (czasem od razu) stery NV wieszają mi aplikację. W podglądzie zdażeń mam pełna listę "typ: Bład; żródło: nvidia_info". raport szczegółowy dla 2-ch wybranych zdażeń:

Nie można znaleźć opisu dla identyfikatora zdarzenia ( 1 ) w źródle ( nview_info ). Być może komputer lokalny nie ma wymaganych informacji rejestru lub plików DLL potrzebnych do wyświetlania komunikatów z komputera zdalnego. Możesz użyć flagi /AUXSOURCE= do pobrania tego opisu; więcej informacji można znaleźć w Pomocy i obsłudze technicznej. Następujące informacje są częścią zdarzenia: NVIEW : getright: WAIT_TIMEOUT, LAST SUCCESS: (thread 0x2a4) (cmdName:getright.exe) WindowManager.cpp 3395

.

Nie można znaleźć opisu dla identyfikatora zdarzenia ( 1 ) w źródle ( nview_info ). Być może komputer lokalny nie ma wymaganych informacji rejestru lub plików DLL potrzebnych do wyświetlania komunikatów z komputera zdalnego. Możesz użyć flagi /AUXSOURCE= do pobrania tego opisu; więcej informacji można znaleźć w Pomocy i obsłudze technicznej. Następujące informacje są częścią zdarzenia: NVIEW : gg: Mutex Recovery on THREAD_DETACH! - Info:PID:704, TID:5c8, Name:C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg.exe - NView (and Mutexes) are now enabled again.

.

I tak do wiekszosci odpalonych programów. Pisałem do supportu ale oni to maja w d....

Moze ktoś sie spotkał z takim problemem.

XP Sp2 Prof, Asus 7950GT, Asus P5B-E, Tagan 480W U15, najnowsze stery, reinstalowane 3 razy. (próbowałem na starszych i to samo)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi