szpot Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witam Posiadam sprzęt: athlon 64 3700 GeForce 7600GT 256MB GainWarda zasilka to Delta 350W no i mam te nieszczęsne (jak na razie) tylko 512 mega ramu DDR Uruchamiam Gothica3... i wiesza się strasznie... tak samo się wieszał jak miałem starszy sprzęt (athlon XP 1700 i kartę palita ATI Radeon 9550 i te 512 ramu). Czy to wina tego nieszczęsnego ramu?? Za 2 miechy planuję kupić 2 giga ramu. Do tego lubię sobie grać na gitarze podłączonej do kompa - na specjalnym programie Guitar Rig2. Mam kartę muzyczną SB live 24-bit. No i niestety mam opuźnienia w wydobywanym dźwięku :angry: Czy ram może mieć z tym coś wspólnego?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalcolmX Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) G3 ma bardzo słabo zoptymalizowany silnik graficzny, szczerze mówiąc tak spieprzonej z technicznego punktu widzenia gry chyba jeszcze nie było. Jednak 512MB RAMu to i owszem -za mało do tego tytułu, za mało do komfortowej gry. Na pocieszenie powiem Ci, że problemy o których Ty piszesz pojawiają się nawet na mocniejszych komputerach. Edytowane 17 Czerwca 2007 przez MalcolmX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Nawet jak gra będzie już zpatchowana to i tak będziesz miał zawiechy i mało komfortową grę na tych 512mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Do tego lubię sobie grać na gitarze podłączonej do kompa - na specjalnym programie Guitar Rig2. Mam kartę muzyczną SB live 24-bit. No i niestety mam opuźnienia w wydobywanym dźwięku :angry: Czy ram może mieć z tym coś wspólnego?? To akurat nie ram ;) Stery KX + PCI Latency Tool + poszukaj w googlach. Problem stary, rozwiązania już dawno znaleziono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...