szpak Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 No własnie mam monitorek 15' :( Sansung SAMTRON 55E i jest taki myk..kiedys ułamam mi sie kabel i po jego wymianie komp ni erozpoznaje monitora nie idzie go tez zainstalowac czasem sie uda ale to mozolna 2 godzinna instalacja sterow na wszystkie sposoby .....no al enie o rtym miło byc i tak czy bardzo mu zaszkodzi jesli bede [pracował w niestandardowej rozdzielce ?? max dla neigo to był 1024.768@75hz a teraz mam 1152/864@60hz ( zreszta od czasu wymiany kabla cały czas i w wszystkich rozdzilekach jest 60 :( buuu ale nie chce mi sie instalowac ) to jak bedzie mu to przeszkadzac ...bo nie chcciałbym aby ktoregos pieknego dnia sie nei właczył a zwłaszcza ze nei jest na gwarancji !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Nie bola Cie oczy przy 60 Hz 8O Mialem kiedys na moim 1152 i 75Hz bylo troche niebardzo, dalo sie jakos usiedziec ale zrezygnowalem(teraz mam 1024 i 85Hz) Wiem ze nasze 15tki sa juz troche za małe ale wieszka rozdziala w zamian za 60 Hz :D, nie wiem. W moim monitorze nie da sie ustawic wiecej Hz niz na to pozwala - wylacza sie. A jezeli Twoj tego nie robi to nie wiem ale napewno nie wyjdzie mu to na dobre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 z tymi 60 hz to ja niic nie poradze bo jak pisałem we wszystkich rozdzilekach tak mam a oczy bola ale jakos sie przyzwycziłem .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...