Skocz do zawartości
szpak

Monitor - bardzo mu to zaszkodzi ??

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie mam monitorek 15' :( Sansung SAMTRON 55E i jest taki myk..kiedys ułamam mi sie kabel i po jego wymianie komp ni erozpoznaje monitora nie idzie go tez zainstalowac czasem sie uda ale to mozolna 2 godzinna instalacja sterow na wszystkie sposoby .....no al enie o rtym miło byc i tak czy bardzo mu zaszkodzi jesli bede [pracował w niestandardowej rozdzielce ?? max dla neigo to był 1024.768@75hz a teraz mam 1152/864@60hz ( zreszta od czasu wymiany kabla cały czas i w wszystkich rozdzilekach jest 60 :( buuu ale nie chce mi sie instalowac ) to jak bedzie mu to przeszkadzac ...bo nie chcciałbym aby ktoregos pieknego dnia sie nei właczył a zwłaszcza ze nei jest na gwarancji !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bola Cie oczy przy 60 Hz 8O Mialem kiedys na moim 1152 i 75Hz bylo troche niebardzo, dalo sie jakos usiedziec ale zrezygnowalem(teraz mam 1024 i 85Hz) Wiem ze nasze 15tki sa juz troche za małe ale wieszka rozdziala w zamian za 60 Hz :D, nie wiem.

W moim monitorze nie da sie ustawic wiecej Hz niz na to pozwala - wylacza sie. A jezeli Twoj tego nie robi to nie wiem ale napewno nie wyjdzie mu to na dobre :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...