Skocz do zawartości
sk8cik2

Oprogramowanie Do Konfiguracji Wireless Access Pointa R3010uw(ap)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam następujący problem, jestem posiadaczem Wireless Access Pointa R3010UW(AP) lecz zgubiłem gdzieś płytkę CD z oprogramowaniem konfiguracyjnym, czy była by możliwość aby ktoś mi przesłał ten program lub linka do ściągnięcia? Patrzyłem na stronie producenta i na google lecz nic niema.

P.S. W instrukcji pisze, że ten program nazywa się "Actiontec AP Wizard"

Z góry dziex.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziex za porade ale nie wiem za bardzo jak bo kiedy podłączam tego access pointa bezpośrednio pod kartę sieciową w kompie to mi go nie wykrywa w połączeniach sieciowych a jak wpisuje ten adres to wyświetla się "Nie można wyświetlić strony"

P.S.Czy podczas konfiguracji przez przeglądarke potrzebne jest połączenie z netem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziex za porade ale nie wiem za bardzo jak bo kiedy podłączam tego access pointa bezpośrednio pod kartę sieciową w kompie to mi go nie wykrywa w połączeniach sieciowych a jak wpisuje ten adres to wyświetla się "Nie można wyświetlić strony"

P.S.Czy podczas konfiguracji przez przeglądarke potrzebne jest połączenie z netem?

Żeby móc wejść w panel konfiguracyjny poprzez www, musisz uprzednio skonfigurować kartę sieciową.

Adres IP: 192.168.0.2

Maska podsieci: 255.255.255.0

Brama domyślna: (zsotawiasz puste) bądź jeśli dalej nie można wejśc to 192.168.0.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi