sk8cik2 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witam. Mam następujący problem, jestem posiadaczem Wireless Access Pointa R3010UW(AP) lecz zgubiłem gdzieś płytkę CD z oprogramowaniem konfiguracyjnym, czy była by możliwość aby ktoś mi przesłał ten program lub linka do ściągnięcia? Patrzyłem na stronie producenta i na google lecz nic niema. P.S. W instrukcji pisze, że ten program nazywa się "Actiontec AP Wizard" Z góry dziex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) To urządzenie można też przez przeglądarkę konfigurować. http://192.168.0.1 Edytowane 21 Czerwca 2007 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk8cik2 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Dziex za porade ale nie wiem za bardzo jak bo kiedy podłączam tego access pointa bezpośrednio pod kartę sieciową w kompie to mi go nie wykrywa w połączeniach sieciowych a jak wpisuje ten adres to wyświetla się "Nie można wyświetlić strony" P.S.Czy podczas konfiguracji przez przeglądarke potrzebne jest połączenie z netem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Dziex za porade ale nie wiem za bardzo jak bo kiedy podłączam tego access pointa bezpośrednio pod kartę sieciową w kompie to mi go nie wykrywa w połączeniach sieciowych a jak wpisuje ten adres to wyświetla się "Nie można wyświetlić strony" P.S.Czy podczas konfiguracji przez przeglądarke potrzebne jest połączenie z netem? Żeby móc wejść w panel konfiguracyjny poprzez www, musisz uprzednio skonfigurować kartę sieciową. Adres IP: 192.168.0.2 Maska podsieci: 255.255.255.0 Brama domyślna: (zsotawiasz puste) bądź jeśli dalej nie można wejśc to 192.168.0.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk8cik2 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Wielkie dzięki za pomoc. Wpisałem we właściwości protokółu TCP/IP te ustawienia co podałeś i chodzi elegancko. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...