Gość Wodnik. Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Elo :P mam w domu obydwa bloki z tematu. Nie pytajcie skad, co gdzie i jak :P Po prostu mam dwa i jeden chce sprzedac tylko nie wiem ktory :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zostaw sobie tego, który będzie wydajniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Własnie nie mam czasu na jakies testy ;/ Sciaganie i zakladanie. Chce po prostu zalozyc ktorys z blokow tylko nie wiem ktory :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Własnie nie mam czasu na jakies testy ;/ Sciaganie i zakladanie. Chce po prostu zalozyc ktorys z blokow tylko nie wiem ktory :DTo zostaw który Ci się bardziej podoba jeżeli 2/3 stopnie Cię nie zbawią jeżeli byś wybrał nie ten co potrzeba jeśli chodzi o wydajność... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 napisz mi cenke na PM za cuba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 Poszła PM'ka [; Btw widzial moze ktos gdzies w necie porownanie tych dwoch blokow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...