maziboss Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Mam pytanko Czy mozna obkleic obudowe takim zaje*** papierem samoprzylepnym ?? Papier wyglada jak srebny metalic :) Nie wiem czy to wplynie jakos na chlodzenie albo cos Malowanie moge sobie wybic z glowy starzy sie nie zgadzaja :( Wiec czekam na odpowiedzi i porady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 tą folią samoprzylepną... ? *eg* JAk sie temp podneisie to o jakiś ułamek :P napewno się nei ugotuje... Ale wygląd strach się bać.... moim zdaniem kompletie się nienadaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Mam pytanko Czy mozna obkleic obudowe takim zaje*** papierem samoprzylepnym ?? Papier wyglada jak srebny metalic :) Nie wiem czy to wplynie jakos na chlodzenie albo cos Malowanie moge sobie wybic z glowy starzy sie nie zgadzaja :( Wiec czekam na odpowiedzi i porady :)Chyba Cie BOG opuscil :twisted: TO nie bedzie MOD tylko syf malaria :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Gdzieś na necie widziałem arta o oklejaniu CD-Romu - super efekt, mozna by spóbować ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Chyba Cie BOG opuscil :twisted: TO nie bedzie MOD tylko syf malaria :P :lol: nie znasz sie :P taka samoprzylepna wykladzina oklejalo sporo osob http://www.hornschuch.de/html/english/cons...agic_index.html albo taka http://www.hornschuch.de/html/english/cons...lass/index.html wystarczy przegladnac najwieksze galerie np na http://www.virtual-hideout.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 zgadzam sie z benkiem to moze wygladac fajnie , ale trzeba uwazac przy naklejaniu zeby nie spier*** calej roboty :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 To będzie wyglądało oki tylko musisz być zajebiście dokładny bo inaczej będzie lipa i tylko zwalisz całą obudowe :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Maziboss... Mam taka folie w domu...Kolory jakie tylko mozliwe, w tym metaliki, srebrne, zlote, nawet odblaskowe. Wazy toto chyba z dziesiec kilo wszystko. Nadaje sie do obklejania, tylko jest jeden szkopul: to sie kurczy po pewnym czasie 1mm z 30 cm, wiec sie nie zdzizw, jak ci zacznia po pol roku krawedzie na wierzch wychodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 taka folia to nie glupia sprawa - bez problemu ma sie "mirror finish", o ktory w przypadku malowania farba nie jest tak latwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 heh. moze i nawet to dobry pomysl... ja zobacze jakie sa w sklepie i wykleje takim odblaskiem wewnatrz abudowy coby swiatlo odbijalo. ciekawe czy da rade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...