pyton27 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Witam, poszukałem trochę na forum, pare ciekawostak się dowiedziałem pogoglowałem i pozostały trzy lcd nad którymi się zastanawiam, może forumowicze doradzą który warto kupić. Monitor będzie pracował w domu tak wiec troche gier, jakiś film i autocad. Monitorki które zostały to : 1) IIYAMA ProLite E2200WSV 2) Samsung SM226BW 3) belinea 22WAL Może ktoś miał do czynienie z nimi i coś doradzi Pozdrawiam Jerzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Witam, poszukałem trochę na forum, pare ciekawostak się dowiedziałem pogoglowałem i pozostały trzy lcd nad którymi się zastanawiam, może forumowicze doradzą który warto kupić. Monitor będzie pracował w domu tak wiec troche gier, jakiś film i autocad. Monitorki które zostały to : 1) IIYAMA ProLite E2200WSV 2) Samsung SM226BW 3) belinea 22WAL Może ktoś miał do czynienie z nimi i coś doradzi Pozdrawiam Jerzyk ja bym brał samsunga, iiyame miałem belinee widziałem (to to samo co iiyam) jesli nie chcesz dopłacać to poczekaj na samsungi 223BW 2232GW albo 216BW(21") będą tańsze od 226BW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavric Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 A ja tak z ciekawości sie podepnę, czy ktoś z posiadaczy Samsunga SM226BW może powiedzieć cos o pracy w środowisku CAD? Jak w porównaniu do CTR'ow to wygląda? Miałem okazje pracować na kilku monitorach LCD w CADzie, ale na każdym występował denerwujący efekt drgania/migotania elementów rysunku takich jak HATCH. Trochę to było denerwujące i męczyło mi oczy przy pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszd82 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja bym brał samsunga. B-) Monitor jest na przyzwoitym poziomie i powinieneś być z niego zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...