Woland88 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Witam Ta płytka tylko przejsciowo moj asus jest w serwisie:(. Ten jetway chodzi na celku 1.7<yuk>, wlozylem do niego pentiuma i czarny ekran. Wyciagalem po kolei czesci i nic. Ba, plyta o nic nie piszczy: wyciagnalem ram-> cisza, grafe ->cisza. Zauważylem ze kondensatory obok proca sa wybrzuszone - moze to powod, ale to nie koniec - delikatnie mowiac zdenerwowany wlozylem spowrotem celerona 1,7 i komp zaskoczyl :blink: - o co chodzi. Proc siadl? Po wlaczeniu listwy (mam monitor i kompa na listwie)monitor mignie i pozniej dopiero sie rozpala jakby komp zaczal wysylac sygnal - zauwazylem ze czas pomiedzy "mignieciem" a "rozpaleniem" sie wydlużya sie z biegiem czasu. Czy to te kondensatorey daja znac? Moze nie umia uciagnac p4 a z celina chodza? Prosze pomozcie!! Odgrzewam wątek, bo sprawdziłem tego P4 - smiga az miło(na asusie który DRUGI RAZ jedzie do serwisu!!). Dzisiaj tez wymienilem kondensatory w tym jetway'u i nic nie dalo - na celku chodzi na p4 juz nie. Próbowalem tez z 3 biosami - bez skutku. Co moze byc przyczyna? Płya wedlug spec. powinnna obsluzyc do 2.8 na 533, ba widzialem na ebay'u zestawy z 2.4, a mi nie dziala. Edytowane 24 Lipca 2007 przez Woland88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woland88 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 odgrzewam temat - myslalem ze edycja wystarczy ale nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...