Ruido Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Znacie jakies firmy ktore hostuja dobre strony www ??? Chodzi mi o 100MB :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 :arrow: ME2.pl - "ME2.pl - Serwis młodych webmasterów. Perl, PHP, SQL bez tajemnic..." tak w wielkim skrocie: - udzielamy miejsca pod dobre strony WWW. piszemy troszke kursow itp. odwiedzcie nas i sie sami przekonajcie. P.S. jestem osoba wspoltworzaca serwis :D jezeli twoja stronka bedzie naprawde dobra, to zobaczymy jak z przestrzenia dyskowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 :arrow: ME2.pl - "ME2.pl - Serwis młodych webmasterów. Perl, PHP, SQL bez tajemnic..." tak w wielkim skrocie: - udzielamy miejsca pod dobre strony WWW. piszemy troszke kursow itp. odwiedzcie nas i sie sami przekonajcie. P.S. jestem osoba wspoltworzaca serwis :D jezeli twoja stronka bedzie naprawde dobra, to zobaczymy jak z przestrzenia dyskowa. tam to juz mam nawet forum :D jedna z wiekszych na waszym serverze :D BO nawet na stronie glownej dajecie linka do niego 8) A 100 MB jezeli strona by byla dobra dalo by sie zalatwic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 swego czasu byla swietna lava.pl ale teraz eh co sie z nia narobilo... :( http://www.webhelp.pl/free/index.php?id=4&ac=read luknij tutaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 [...] A 100 MB jezeli strona by byla dobra dalo by sie zalatwic ?? :arrow: 100 mb - no nie wiem, to zalezy co powie na to glowny admin (cviet ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psonic_ Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 :arrow: ME2.pl - "ME2.pl - Serwis młodych webmasterów. Perl, PHP, SQL bez tajemnic..." tak w wielkim skrocie: - udzielamy miejsca pod dobre strony WWW. piszemy troszke kursow itp. odwiedzcie nas i sie sami przekonajcie. P.S. jestem osoba wspoltworzaca serwis :D jezeli twoja stronka bedzie naprawde dobra, to zobaczymy jak z przestrzenia dyskowa. fajnt serwis, wszystko działa gdy ma nie działać i reverse... zalogowanie na waszego ftp trwa dłuuuugo.. ale ogólnie fajnie jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 [...] A 100 MB jezeli strona by byla dobra dalo by sie zalatwic ?? :arrow: 100 mb - no nie wiem, to zalezy co powie na to glowny admin (cviet ;)). przeslalem ci na maila adres tymczasowy strony, mam nadzieje ze tymaczosy server dziala w tej chwili i ze mozesz obadac stronke (a konto jest potrzebne na galerie i html zadnych tam mp3 i video nie bedzie 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...