Snake16 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Eh wie ktos kiedy ma wyjsc ten filmik ja juz sie nie moge doczegac , a moze wie ktos skad mozna sciagnac jakis tragemnt filmu :] Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A po co sobie psuć zabawę? Ja czekam aż będzie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 A po co sobie psuć zabawę? Ja czekam aż będzie... :D ja rowniez :D czekam z utesknieniem "niewarto jesc przed obiadem bo juz wtedy obiad bedzie inaczej smakowal " :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 :] , ale ja juz niemoge sie doczekac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 :] , ale ja juz niemoge sie doczekac ;)Sciagni sobie trailer z oficjalnej strony, nie dowiesz sie za duzo ale zobaczysz jak to bedzie wygladalo :D Palce lizac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 no 1 byla masakra! 2 hmm miodek pewnie bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 to bedzie film :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 matrix: reloaded - w okolicach maja matrix: revolution - okolice listopada ja czekam cierpliwie (chociaz sequele sa zazwycaj do du.py) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 a widzieliscie telefon Matrix 2 :?: :?: :D znajduje sie on na stronie glownej vortalu www.frazpc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 boze jaka ochyda moze wisz gdzie moge zobaczec wiecej fotek tego telefonu ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 nie niewiem szukalem na stronie samsunga ale niemoglem znalezc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ja tez niemoge znalesc :[ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...