Gość neevsky Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 mam problem z *500 angielskie menu :( orange. denerwuje mnie to>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 mam problem z *500 angielskie menu :( orange. denerwuje mnie to>>> Rozwiń swój problem bo nie rozumiem dokładnie o co Ci chodzi. Jeśli o to że nie możesz wykręcić/dodzwonić się na *500 do polskiego Orange to dziwne bo miałem setki telefonów z Anglii i w każdym (po ściągnięciu simlocka oczywiście) dało się włożyć polską kartę i dzwonić gdzie dusza zapragnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Soker nie o to chodzi ;) Jeżeli dzwoni pod *500 to ten babsztyl nawija po angielsku a nie po polsku. Poszukaj na stronie orange.pl albo posłuchaj jak można zmienić język. Takie trudne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...