Kml Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 słyszałem że pod win xp trzeba instalować jakąś poprawke w przypadku posiadania CPU XP Do których proców trzeba ??? do wszystkich xp?? a Update nie wchodzi w rachube gdyż niemam zarejeestrowanej wersji :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 nigdy w życiu o czymś takim nie słyszałem, ale jeszcze młody jestem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 No ja niedawno sie dowiedziałem i postanowiłem to sprawdzić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ale poprawke do czego niby ? ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 wyszedl nowy sterownik procesora dla winXP i nowych athlonow, ale nie wiem, czy jest konieczny, nie mam athlona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Rzeczywiscie nowe stery do procow AMD wyszly.W jednym pliku do Durona(Morgan'a),modelu 6 i 7(Xp Thoroghbred) i czegos tam jeszcze.Zainstalowalem,ale co to dalo...nie mam pojecia :roll: (mysle,ze lepsze zarzadzanie energia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...