Skocz do zawartości
pieklos

Dialog Oferta Internetu Bitstream Tp

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm a mozna tak zrobic zeby przejsc z TPSA do Dialogu na ten najtanszy abonament za 35zl i wziac do tego Dialnet 1Mbps za 54zl ?? Ciekawe czy taka operacja by dlugo trwala w czasie ? (Juz nie mam cierpliwosci do Netii, czekam od marca ;/)

Edytowane przez Symbian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3. Były problemy z podłączeniem?

Jeszcze jestem na etapie oczekiwania na podłączenia (termin jest za jakieś 2 tygodnie), ale mogę ci odradzić podpisywanie umów poprzez Przedstawicieli Handlowych (także tych zamówionych poprzez Telecentrum Dialogu) ponieważ często taki przedstawiciel handlowy jednak nie dotrze do ciebie (chodź oddzwaniał i umawiał się na wizyte) albo poprostu podpisana już umowa nie dotrze wogóle do Dialogu. Ja się o tym przekonałem na własnej skórze. Polecałbym wybranie się do stacjonarnego Biura Obsługi Klienta i tam podpisanie umowy, przynajmniej będziesz miał pewność że w miare szybko uda ci się ją podpisać i że wogóle Dialog ją póżniej otrzyma :P

4. Jakie są wogóle opinie odnośnie dialogu?

Znajomi z Wrocławia i Polkowic którzy mają internet czy telefon na liniach Dialogu są zreguły bardzo zadowolenii z usług.

Ja i jeszcze jedna osoba którą znam ma abonament telefoniczny w Dialogu na linii TP od paru miesięcy (czerwiec) i żadnych problemów nie stwierdziliśmy, jedynie że przychodzą trochę niższe rachunki niż z TP :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam!

Pozwole sobie odswiezyc temat gdyz zamierzam przejsc do dialogu.

Wie mze rok temu na poczatku gdy tp podpisala umowy z innymi operatorami to byly kolejki i dlugo sie czekalo ale to dlatego ze strasznie duzo ludzi naraz chcialo zmigrowac. Ciekawy jestem jak sie sytuacja przedstawia teraz. Bardzo prosze o jakies info i ewentualne wskazowki oraz opinie o dialogu.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi