pieklos Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Szczegóły oferty dialogu na liniach abonamenckich TP Bitstream Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) Hmm a mozna tak zrobic zeby przejsc z TPSA do Dialogu na ten najtanszy abonament za 35zl i wziac do tego Dialnet 1Mbps za 54zl ?? Ciekawe czy taka operacja by dlugo trwala w czasie ? (Juz nie mam cierpliwosci do Netii, czekam od marca ;/) Edytowane 29 Czerwca 2007 przez Symbian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cah!r Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Ma ktoś Dialog na liniach Tepsy? 1. Dobrze działa? 2. Nie ma problemów? 3. Były problemy z podłączeniem? 4. Jakie są wogóle opinie odnośnie dialogu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maq4all Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 3. Były problemy z podłączeniem?Jeszcze jestem na etapie oczekiwania na podłączenia (termin jest za jakieś 2 tygodnie), ale mogę ci odradzić podpisywanie umów poprzez Przedstawicieli Handlowych (także tych zamówionych poprzez Telecentrum Dialogu) ponieważ często taki przedstawiciel handlowy jednak nie dotrze do ciebie (chodź oddzwaniał i umawiał się na wizyte) albo poprostu podpisana już umowa nie dotrze wogóle do Dialogu. Ja się o tym przekonałem na własnej skórze. Polecałbym wybranie się do stacjonarnego Biura Obsługi Klienta i tam podpisanie umowy, przynajmniej będziesz miał pewność że w miare szybko uda ci się ją podpisać i że wogóle Dialog ją póżniej otrzyma :P 4. Jakie są wogóle opinie odnośnie dialogu?Znajomi z Wrocławia i Polkowic którzy mają internet czy telefon na liniach Dialogu są zreguły bardzo zadowolenii z usług. Ja i jeszcze jedna osoba którą znam ma abonament telefoniczny w Dialogu na linii TP od paru miesięcy (czerwiec) i żadnych problemów nie stwierdziliśmy, jedynie że przychodzą trochę niższe rachunki niż z TP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_e Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 witam! Pozwole sobie odswiezyc temat gdyz zamierzam przejsc do dialogu. Wie mze rok temu na poczatku gdy tp podpisala umowy z innymi operatorami to byly kolejki i dlugo sie czekalo ale to dlatego ze strasznie duzo ludzi naraz chcialo zmigrowac. Ciekawy jestem jak sie sytuacja przedstawia teraz. Bardzo prosze o jakies info i ewentualne wskazowki oraz opinie o dialogu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...