Gość mich83 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Mam pytanie do posiadaczy kart geforce 4 4200. Jaki można zainstalowac do niej najnowsze sterowniki? Czy ForceWare jakieś da sie zainstalować? Dodam że wszedłem na strone Nvidii i w dział download i według nich powinny działać nawet najnowsze sterowniki, jednak niestety najnowsze nie chcą sie instalować. I jusz sam niewiem czy jakiś błąd występuje u mnie ( mam nowo wgranego windowsa), czy oni podaja błędną specyfikacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 juŻ.... zainstaluj jakis detonator 4x.xx bedze ładnie smigac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 ja mam chyba forceware 93.71 czy jakos tak, nowszych nie ma sensu instalowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...