_Vip_ Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 poczytajcie sobie sami : http://www.explosivelabs.com/reviews/nforc...ce2/index.shtml Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ano faktycznie Chaintech wypadł fajnie, choć raczej nie zmienie mojego 8RDA+, bo różnice w testach to granica błędu. Nieco lepiej było tylko w przypadku podkręcania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 eee tam ja dociągam do FSB200 - tylko po 5-10min zwis - wydaje mi się że to przez brak chłodzenia SB - jak założe zalmana ZM-NB32J to będzie ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 eee jak powiedział lisek-wszystko w granicach błędu +/- 0.5-1% poza tym ja bym swego kompa chaintechem nie shańbił :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ciekawe, czy jak Chaintech sie bardziej wyrobi, to beda najlepsi na rynku :> poki co - EPOX ROXX :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Chaintech juz sie wyrobil - takie wyposazenie jakie daje w wersji full to zaden producent nie daje , choc cena tez odpowiednio wyzsza :-/ to co mi sie podoba to dbalosc o wykonanie , dobry layout PCB no i nie sciemnia przyklejajac radiatory jakims gumowym gownem tylko daje paste termoprzewodzaca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Chaintech juz sie wyrobil - takie wyposazenie jakie daje w wersji full to zaden producent nie daje , choc cena tez odpowiednio wyzsza :-/ to co mi sie podoba to dbalosc o wykonanie , dobry layout PCB no i nie sciemnia przyklejajac radiatory jakims gumowym gownem tylko daje paste termoprzewodzaca :) potwierdzam - wcześniejsze chaintechy (2-3 lata wstecz) były co najmniej doopiate - zero wydajności , jakotaka stabilność . Od roku każda płyta jest miodzio - ja mam tą z testu (7NJS) w wersji wykastrowanej - bez raid , s-ata , firewire i opticala czyli 7NJL1- chodzi obłędnie i wykonana obłędnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...