Skocz do zawartości
Mati.pl

Folder System32 Przy Starcie Win

Rekomendowane odpowiedzi

mam takie pytanie..: przy starcie wina otwiera mi się folder SYSTEM32.. denerwuje mnie to trochę :E jak zrobić, żeby się nie otwierał?

dodam, że w rejestrze w:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer mam tylko NoDriveTypeAutoRunHKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run jest: C:\Program Files\NetMeter\NetMeter.exeHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer jest: NoLowDiscSpaceChecksHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run jest: AudioDrvEmulator, avgnt, CTHelper, CTxfiHlp, Logitech Utility, nwiz, SunJavaUpdateSched

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy wpisac w google: system 32 przy starcie i przeczytac, to dla Ciebie takie trudne, ze musisz pisac na forum?

http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=83177

dobra to nastepnym razem nie bede na tym forum pisac..

ps. przed napisaniem tego postu bylem na tej stronie, zrobilem wszystko co tam pisza i dalej mi sie otwiera, takze wiesz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

> dobra to nastepnym razem nie bede na tym forum pisac..

Nikt Cie nie zmusza.

> ps. przed napisaniem tego postu bylem na tej stronie, zrobilem

> wszystko co tam pisza i dalej mi sie otwiera, takze wiesz..

Nie wiem, bo jestes zbyt leniwy zeby napisac juz w pierwszym poscie co juz zrobiles, a czego nie! Zreszta to co podales w pierwszym poscie tez jest zbedne poniewaz jak juz wklejasz wpisy z rejestru to wklejaj tak jak sa w nim zapisane, a nie przepisuj sam.

Sprawdziles czy zamkniecie w "" przy wpisach jest poprawne?

Zaden plik nie startuje u Ciebie z system32?

Userinit ma poprawny wpis?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

> dobra to nastepnym razem nie bede na tym forum pisac..

Nikt Cie nie zmusza.

> ps. przed napisaniem tego postu bylem na tej stronie, zrobilem

> wszystko co tam pisza i dalej mi sie otwiera, takze wiesz..

Nie wiem, bo jestes zbyt leniwy zeby napisac juz w pierwszym poscie co juz zrobiles, a czego nie! Zreszta to co podales w pierwszym poscie tez jest zbedne poniewaz jak juz wklejasz wpisy z rejestru to wklejaj tak jak sa w nim zapisane, a nie przepisuj sam.

Sprawdziles czy zamkniecie w "" przy wpisach jest poprawne?

Zaden plik nie startuje u Ciebie z system32?

Userinit ma poprawny wpis?

spokojnie, Ty wprowadzasz nerwową atmosferę :/

Ciesze się, że jesteś idealny i nigdy niczego nie zapominasz..

Nie napisałem, bo zapomniałem.

Co do: zamknięcie jest poprawne, nic nie startuje z sys32 raczej (w rejestrze mam pousuwane i w uruchamianiu nie mam nic z sys32. Co do userinit to jest poprawny, ponieważ już to sprawdzałem (tak jak napisałem wszystko z tamtego forum porobiłem)

Nie wiem co jest grane :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi