Mati.pl Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 mam takie pytanie..: przy starcie wina otwiera mi się folder SYSTEM32.. denerwuje mnie to trochę :E jak zrobić, żeby się nie otwierał? dodam, że w rejestrze w: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer mam tylko NoDriveTypeAutoRunHKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run jest: C:\Program Files\NetMeter\NetMeter.exeHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer jest: NoLowDiscSpaceChecksHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run jest: AudioDrvEmulator, avgnt, CTHelper, CTxfiHlp, Logitech Utility, nwiz, SunJavaUpdateSched Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Wystarczy wpisac w google: system 32 przy starcie i przeczytac, to dla Ciebie takie trudne, ze musisz pisac na forum? http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=83177 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati.pl Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Wystarczy wpisac w google: system 32 przy starcie i przeczytac, to dla Ciebie takie trudne, ze musisz pisac na forum? http://www.searchengines.pl/phpbb203/index...showtopic=83177 dobra to nastepnym razem nie bede na tym forum pisac.. ps. przed napisaniem tego postu bylem na tej stronie, zrobilem wszystko co tam pisza i dalej mi sie otwiera, takze wiesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 > dobra to nastepnym razem nie bede na tym forum pisac.. Nikt Cie nie zmusza. > ps. przed napisaniem tego postu bylem na tej stronie, zrobilem > wszystko co tam pisza i dalej mi sie otwiera, takze wiesz.. Nie wiem, bo jestes zbyt leniwy zeby napisac juz w pierwszym poscie co juz zrobiles, a czego nie! Zreszta to co podales w pierwszym poscie tez jest zbedne poniewaz jak juz wklejasz wpisy z rejestru to wklejaj tak jak sa w nim zapisane, a nie przepisuj sam. Sprawdziles czy zamkniecie w "" przy wpisach jest poprawne? Zaden plik nie startuje u Ciebie z system32? Userinit ma poprawny wpis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati.pl Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 > dobra to nastepnym razem nie bede na tym forum pisac.. Nikt Cie nie zmusza. > ps. przed napisaniem tego postu bylem na tej stronie, zrobilem > wszystko co tam pisza i dalej mi sie otwiera, takze wiesz.. Nie wiem, bo jestes zbyt leniwy zeby napisac juz w pierwszym poscie co juz zrobiles, a czego nie! Zreszta to co podales w pierwszym poscie tez jest zbedne poniewaz jak juz wklejasz wpisy z rejestru to wklejaj tak jak sa w nim zapisane, a nie przepisuj sam. Sprawdziles czy zamkniecie w "" przy wpisach jest poprawne? Zaden plik nie startuje u Ciebie z system32? Userinit ma poprawny wpis? spokojnie, Ty wprowadzasz nerwową atmosferę :/ Ciesze się, że jesteś idealny i nigdy niczego nie zapominasz.. Nie napisałem, bo zapomniałem. Co do: zamknięcie jest poprawne, nic nie startuje z sys32 raczej (w rejestrze mam pousuwane i w uruchamianiu nie mam nic z sys32. Co do userinit to jest poprawny, ponieważ już to sprawdzałem (tak jak napisałem wszystko z tamtego forum porobiłem) Nie wiem co jest grane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...