Skocz do zawartości
s3in

Winfast 2000 Xp Rm

Rekomendowane odpowiedzi

Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to:

Procesory

Płyty główne

RAM

Karty graficzne

Gotowe zestawy

Jakoś kart TV tu nie widzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to:

Procesory

Płyty główne

RAM

Karty graficzne

Gotowe zestawy

Jakoś kart TV tu nie widzę.

Taaa? A z kad wiesz czy po tym jednym sensownym poscie nie walne drugiego z zapytaniem - NO TO KTÓRY BRAĆ?.Po drugie to nie moja wina że nie ma tutaj działu chociażby 'inne' .oj ktoś tu lubi sie bawić w admina/moderatora i nabijać posty :wink:

Edytowane przez s3in

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taaa? A z kad wiesz czy po tym jednym sensownym poscie nie walne drugiego z zapytaniem - NO TO KTÓRY BRAĆ?.Po drugie to nie moja wina że nie ma tutaj działu chociażby 'inne' .oj ktoś tu lubi sie bawić w admina/moderatora i nabijać posty :wink:

Umiesz czytaż ze zrozumieniem?? :mur: Nawet jak postawisz takie pytanie to niczego nie zmieni :mur:

Procesory

Płyty główne

RAM

Karty graficzne

Gotowe zestawy

Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Takie pytanie to powinieneś stawiać TUTAJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze się czujesz?

Ten post juz zareportowałem. Pewnie Admin już śpi i jutro przeniesie ten temat do właściwego działu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja sie podlacze do temau, od jakiegos czasu mam zamiar zakupic tuner, bylem juz zdecydowany na winfasta 2000 xp expert, ale poczytalem opinie na forum i strasznie duzo os. ma z nim problemy, wiec sie waham.

Co mozecie polecic, jakies konkurencyjne cenowo tunery do winfasta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja sie podlacze do temau, od jakiegos czasu mam zamiar zakupic tuner, bylem juz zdecydowany na winfasta 2000 xp expert, ale poczytalem opinie na forum i strasznie duzo os. ma z nim problemy, wiec sie waham.

Co mozecie polecic, jakies konkurencyjne cenowo tunery do winfasta.

Raczej nie znajdziesz nic lepszego. Z najnowszym oprogramowaniem nie ma już takich problemów jak kiedyś (zapamiętywanie programów etc)

szkoda tylko że nie działa z media center

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiego tematu? Widzisz tu jakiś temat o kartach TV? Kolega wyżej podał linka (za spoilerem) do właściwego działu.

No i jestem wlasnie w tym dziale.

Raczej nie znajdziesz nic lepszego. Z najnowszym oprogramowaniem nie ma już takich problemów jak kiedyś (zapamiętywanie programów etc)

szkoda tylko że nie działa z media center

Skoro tak piszesz to chyba rzeczywiscie zdecyduje sie na tego expert'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi