Skocz do zawartości
w1lko

Do uzytkownikow Herculesow 8500le - prosba o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

kontynuujac ten topic... http://twojepc.pl/b.php?id=37653

zmienialem juz nawet karte w systemie... i nie wiesza sie... wychodzi na to ze to wina radka :/ Jest on na gwarancji ale jest maly problem :/ Polamalem lopatki wentylatora w oryginalnym chlodzeniu i zalozylem radiator i wentylator od karty Mint. I teraz zeby oddac karte do naprawy to musze miec oryginalne chlodzenie :/ Ma moze ktos na zbyciu oryginalne chlodznie do herculesa ?? Albo w ostatecznosci sam wentylator... Jezeli komus sie paleta po szufladach to z chcecia przyjme lub odkupie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ty spryciula jestes... niech zgadne cos ci do wentylatora wpadlo - znajac zycie to byly palce :P

niestety nie... jak dostalem karte graficzna ze sklepu (sirius) to po 2 dniach wentyl przestal sie krecic , wiec go rozebralem a tam polamane lopatki wentylatora... chialem skleic ale po sklejeniu oska jest krzywo i wentyl sie nie kreci :/ nici z mojego wentyla..... a teraz i z karty... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

Ja puszczę mój wiatrak z Herca za piwo :D , a jak powiesz jak tego wyjca zdjąć 8O to ja ci postawię piwo. Mrożenie na razie nie pomogło, może za krótko? Cholernie mocny ten klej Herca, boję się połamać kartę :?

Pzdr

IVO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...