w1lko Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 kontynuujac ten topic... http://twojepc.pl/b.php?id=37653 zmienialem juz nawet karte w systemie... i nie wiesza sie... wychodzi na to ze to wina radka :/ Jest on na gwarancji ale jest maly problem :/ Polamalem lopatki wentylatora w oryginalnym chlodzeniu i zalozylem radiator i wentylator od karty Mint. I teraz zeby oddac karte do naprawy to musze miec oryginalne chlodzenie :/ Ma moze ktos na zbyciu oryginalne chlodznie do herculesa ?? Albo w ostatecznosci sam wentylator... Jezeli komus sie paleta po szufladach to z chcecia przyjme lub odkupie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 to ty spryciula jestes... niech zgadne cos ci do wentylatora wpadlo - znajac zycie to byly palce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1lko Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 to ty spryciula jestes... niech zgadne cos ci do wentylatora wpadlo - znajac zycie to byly palce :P niestety nie... jak dostalem karte graficzna ze sklepu (sirius) to po 2 dniach wentyl przestal sie krecic , wiec go rozebralem a tam polamane lopatki wentylatora... chialem skleic ale po sklejeniu oska jest krzywo i wentyl sie nie kreci :/ nici z mojego wentyla..... a teraz i z karty... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 w1lko skasuj swój topic z modyfikacji bo nikt tutaj nie jest ślepy i nie musisz dwa razy pisać tego samego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IVO Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Cześć Ja puszczę mój wiatrak z Herca za piwo :D , a jak powiesz jak tego wyjca zdjąć 8O to ja ci postawię piwo. Mrożenie na razie nie pomogło, może za krótko? Cholernie mocny ten klej Herca, boję się połamać kartę :? Pzdr IVO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...