Sekatorus Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 1koszyk trzeba usunac, ja zrezygnowalem z bocznej scianki, wystarczy z przodu, z gory i z tylu, jak dam dodatkowe wiatraki z boku to mam wyzsze temperatury. zrobie fotki jak to umnie wyglada i zamieszcze ,jutro mam wolne wiec bedzie czas Z powodu niedostepnosci Scythe zdecydowalem sie na taki cooler jak Twoj, w sumie procek takze taki sam: Intel Core 2 Quad Q6600 i Thermalright 120 ultra extreme. Jesli moglbys na chwile wrzucic boczna scianke, wyjac jeden koszyk i sprawdzic czy sie zamknie bylbym wdzieczny. Ciekawa sprawa z tymi temperaturami, obecnie na moim sprzecie boczny nawiew obniza temperatury, nieznacznie, ale jednak. Tyle ze zdecydowanie inny cooler i troche stary sprzet:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Z powodu niedostepnosci Scythe zdecydowalem sie na taki cooler jak Twoj, w sumie procek takze taki sam: Intel Core 2 Quad Q6600 i Thermalright 120 ultra extreme. Jesli moglbys na chwile wrzucic boczna scianke, wyjac jeden koszyk i sprawdzic czy sie zamknie bylbym wdzieczny. Ciekawa sprawa z tymi temperaturami, obecnie na moim sprzecie boczny nawiew obniza temperatury, nieznacznie, ale jednak. Tyle ze zdecydowanie inny cooler i troche stary sprzet:) zamknie sie jak usune gorny lewy koszyk jak patrzysz z boku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekatorus Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 zamknie sie jak usune gorny lewy koszyk jak patrzysz z boku. OK, dzieki! Teraz spokojnie bede kompletowal czesci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...