Skocz do zawartości
Blue

Obudowa Do 1000zl

Rekomendowane odpowiedzi

1koszyk trzeba usunac, ja zrezygnowalem z bocznej scianki, wystarczy z przodu, z gory i z tylu, jak dam dodatkowe wiatraki z boku to mam wyzsze temperatury.

zrobie fotki jak to umnie wyglada i zamieszcze ,jutro mam wolne wiec bedzie czas

Z powodu niedostepnosci Scythe zdecydowalem sie na taki cooler jak Twoj, w sumie procek takze taki sam:

Intel Core 2 Quad Q6600 i Thermalright 120 ultra extreme. Jesli moglbys na chwile wrzucic boczna scianke, wyjac jeden koszyk i sprawdzic czy sie zamknie bylbym wdzieczny.

Ciekawa sprawa z tymi temperaturami, obecnie na moim sprzecie boczny nawiew obniza temperatury, nieznacznie, ale jednak. Tyle ze zdecydowanie inny cooler i troche stary sprzet:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z powodu niedostepnosci Scythe zdecydowalem sie na taki cooler jak Twoj, w sumie procek takze taki sam:

Intel Core 2 Quad Q6600 i Thermalright 120 ultra extreme. Jesli moglbys na chwile wrzucic boczna scianke, wyjac jeden koszyk i sprawdzic czy sie zamknie bylbym wdzieczny.

Ciekawa sprawa z tymi temperaturami, obecnie na moim sprzecie boczny nawiew obniza temperatury, nieznacznie, ale jednak. Tyle ze zdecydowanie inny cooler i troche stary sprzet:)

zamknie sie

jak usune gorny lewy koszyk jak patrzysz z boku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi