Gość wierci13' Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) mianowicie chodzi www.bloki.webpark.pl dodająć jakiś produkt do koszyka wyświetla sie komunikat Warning: mysql_connect(): No Database Specified. in /module/includes.koszyk.php on line 7Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /module/includes.koszyk.php on line 8db: getrows tak dzieje się z każdym produktem pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 1 Lipca 2007 przez wierci13' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiggly Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 wygląda na to, że siadła im baza i nic na to nie poradzisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 bloki.pl odpadly niestety i juz nie sprzedaja produktow... to co znalazles to jakas stara strna na serwerze... glowna strona to www.bloki.pl ... jak widac juz nieaktywna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wierci13' Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 a jest jeszcze jakiś taki tani sklep ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Zależy jak tani. Jak chcesz tanio i dobrze to tylko używki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wierci13' Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 jeśli myślisz o allegro to za duzo tam nie ma do wyboru mam na myśli sklep internetowy typu bloki.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) Powiedz co chcesz kupić i za ile. Polecam sklep realitynet.pl ale jest on z pewnością nieco droższy od bloki.pl Edytowane 1 Lipca 2007 przez PMichalak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wierci13' Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 chcę kupic blok na CPU P4 w miare tani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) jeśli myślisz o allegro to za duzo tam nie ma do wyboru 2667329[/snapback] chcę kupic blok na CPU P4 w miare tani Ile to jest dla ciebie " w miare tani" ? :mur: Edytowane 1 Lipca 2007 przez banditos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 może frost micro za 69 zł (nówka) jeśli mnie pamięć nie myli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wierci13' Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) dajmy na to że wezmę ten blok (jestem w tym zielony) po co pod środkowym króćcem jest jakiś kawałek plaskitu? chodzi mi o to coś czarnego :blink: a czy ten blok jest wydajny? http://allegro.pl/item211142582_super_okazja_blok_wodny_spider_extreme_tylko_59zl.htmlP.S za tydzień jade do Angli może tam dostane cos tańszego co o tym sądzicie ? Edytowane 1 Lipca 2007 przez wierci13' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgin i przepadnij . - jesteś zielony , poczytaj. Ile dla ciebie jest tanio ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wierci13' Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) tanio to dla mnie jest 50-80 max zł jak na blok oczywiście :) Edytowane 1 Lipca 2007 przez wierci13' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...