DziubekR1 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Widzialem tematy o Thef 2 i 3, ale o czesci pierwszej nie znalazlem, wiec zakladam temat. Mam z ta giera problem. Dziala za szybko, tak jak by nie dziala jakis ogranicznik FPS, giera zapier... 1000% szybciej niz powinna. Jest na to jakas rada ? Kiedys mialem jakas stronke gdzie byly rozwiazania tego problemu dla System Shocka 2 i bylo tam napisane, ze dla Thiefow to tez dziala, ale teraz za ch... nie moge tej stronki znalezc. Moze ktos posiada jakiegos linka. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Znajdz traki programik co nazywa się CPU Grabber - sztucznie odbiera power szybkim prockom na których stare gry wariują. U mnie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 wlacz vsynca moze (w sterownikach do karty graficznej wymos ustawienie pod dany .exe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Kurde, nie wiem co jest grane. Wczoraj pokombinowalem cos w ATT, stworzylem profil dla Thiefa gdzie dowalilem wszystkie AA itp. na maxa, wlaczylem VSinc i gra chodzila jak trzeba. A dzisiaj wlaczam i kurde znowu za szybko, wszystkie profile niby dzialaja, wszystko ustawione jak wczoraj, a tu [gluteus maximus]. Narazie szukam tego CPU Grabber, ale cos slabo mi idzie. EDIT: Cos ten CPU Grabber nie dziala najlepiej. Ta wartosc co w tym programie ustawiam, to jest % wartosci procesora, czy jak ?? Bo zjechalem juz do 5 i Thief dalej zapier... Edytowane 4 Lipca 2007 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...