Maks! Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Witam, Pomagam kumplowi w wyborze nowej budy, znalazłem takiego Chiefteca.. http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=208425600 Co o niej myślicie? czy może jest coś lepszego za ok 200zł.. najlepiej jakby było z przodu na dole miejsce na fana 120mm ;) Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi edit. Wypowiedzi użytkowników którzy kupili już obudowy: obudowa jest w BD STANIE NIC POZA LAKIEREM KTORY WYCZYSCILEM PASTA tEMPO JEST OK obudowa sama w sobie ma wiele ciekawych rozwiazan Te zabrudzenia widać jedynie z bardzo bliskiej odległości. Obudowa jest rzeczywiscie nowa, zadnych innych wad nie posiada. Tą warstwą lekierniczą nie należy się przejmować. Moge zrobic zdjęcie kamerką, ale nie wiem czy bedzie na nim cos widac. Edytowane 4 Lipca 2007 przez Maks! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 mam ta bude, w tej samej cenie, te same objawy, tylko z angela.pl i uwierz mi, brac ja, jest genialna, a wady lakierniczej w sumie nie widac. Ja ci nie pokaze, bo moj aparat nie lapie ich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...