nazgi Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Jaka powinna byc temperatura tak podkreconego procka... max wyskakuje mi 57.5 stopnia przy max obciazeniu proca. Czy to nie za duzo czy w sam raz na takie podkrecenie ? chlodzenie jest standardowe z wersji BOX tego procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiC}{U Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Jak mialem volcano 7+ to wycislem z niego 3.07 i mial max w stresie 48C !!!! A tak na marginesie to SZUKAJ !!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 A ja swojego P4 2,66 kręcę na 3,1 bez zmiany Vcore i mam max 42 stopnie na V7+ Low. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazgi Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ale mi chodzi o to czy 57 to nie jest za duzo ?? nie bedzie problemu jak bedzie chodzi w tej temeraturze... ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Tu masz tabelke z maxymalnymi temperaturami P4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazgi Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 O i o to chodzilo !! wielkie dzieki !! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 mam tak wlasnie podkrecony procek i max temp jaka osiagnal to bylo 48 C - ale temp procka tez zalezy od temp panujacej w obudowie Ta twoja mysle ze jest w dobrym przedziale - nie za duza i nie za mala jak na takie podkrecenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...